Kategorier
Hundkurs

Hundsport är något för alla

Prova på något nytt med hunden. Det finns olika hundsporter att prova på, allt från de fartfyllda, till de lite lugnare. Ge hunden och dig själv en uppgift.

Isak och hans familj hade alltid haft ett stort intresse för hundar. Familjen höll på med jakt och hade några taxar, men det var kanske inte den rasen Isak drömde om att ha och jakt var inget för honom. Han ville ha en aussie att träna olika sporter med, som till exempel agility.

När hans föräldrar äntligen gick med på det var han otroligt lycklig. En hund som passade honom och hade samma typ av energi. Isak ville testa allt med sin lilla vän och kollade upp hundsporter i närheten. Där fanns så mycket att välja på, men Isak och hans hund hade gott om tid och skulle hinna med en del.

Välj en hundsport som passar er

Isak var säker på att han ville gå en kurs i agility. Han hade alltid älskat det och kunde sitta och titta på det i timmar. Men han ville göra mer än det och som tur var fanns det möjlighet att prova på olika kurser. På så sätt kunde han känna efter vad han faktiskt gillade och ville göra mer av.

För Isak var det viktigt att det var en lugn hundinstruktör som hade milda metoder. Han ville att de skulle förstå och kunna ha olika lösningar för olika hundar. Han hittade helt rätt när han bokade in en kurs med en instruktör som var väldigt duktig och hjälpsam.

Ta reda på mer genom att besöka: stockholmshundsportcentrum.se